Min 'cancan-resa'! (bröstcancer)

Rävens budskap
 
(bild hämtad från internet)
 
Såg en räv häromdagen på väg hem från en promenad. Den kom nära och i princip korsade min väg. Den gick med hastiga steg över en gräsmatta och så in i buskarna som omger huset där jag bor och sedan runt husknuten. Jag såg att han tittade till på mig innan han gick in i buskarna. Han var ganska lång mellan svanstipp och nästipp, ganska mörk på ryggen och ljusare nertill och ganska mager. Kanske inte fullt så mager som den i bilden men inte långt ifrån. Men kanske han var normal, vad vet jag. Inte ofta man möter en räv och därför blir ju stunden speciell och jag tror ju på detta med budskap som kommer i vår väg, ibland i form av ett djur som plötsligt dyker upp framför oss när vi minst anar det.
 
Efteråt funderade jag lite på just rävens budskap, om den hade något att säga mig?
Räven i mitt tycke är ju lite skygg, men drar sig ändå inte för att gå nära människors hus och trädgårdar. Han vet vad han vill, han har ett mål i sikte. Förmodligen mat. 😉 Kanske en partner. Rävar sägs ju vara smarta, det finns ett uttryck om att 'ha en räv bakom örat'. Mamma sa ibland att hon hade det. Kanske en hälsning från henne? 😃 
 
Om jag slår i en bok om 'Djurens språk' av 'Solöga' så säger hon så här om rävens budskap: 
"Ett kreativt sinne finner alltid en lösning. min gåva till dig är att lita på dig själv. Räven lärde mig att inte tvivla på mig själv, min väg eller min gåva. Rävar klarar sig så bra just genom att de känner full tillit till sig själva och sina förmågor."
 
Lustigt nog nämnde idag en annan person som arbetar medialt på sin youtube-kanal om rävens budskap så som hon tolkade den och hon menar att den liksom säger: "Följ mig, följ mig.." och att den visar på att någon/något snart kommer komma i min väg som leder in på nya vägar/stigar. 
 
Ja mycket av detta kan jag ju ta till mig. Jag får tacka räven och hoppas den fick sig ett riktigt skrovmål sen! Vill dock inte tänka på i form av vad.. 😯