Min 'cancan-resa'! (bröstcancer)

9e behandlingsveckan
..har gått bra men visst har jag börjat känna mer av mina nervändar ut i fingrarna speciellt men också i ansiktet. Ibland känns det som mina läppar domnar bort.
Så länge det inte känns hela tiden så är det tydligen ok, dvs de fortsätter med behandlingen. Känsligheten finns där ju hela tiden så jag är försiktig med vad jag gör. Unviker tryck mot fingertopparna t ex. 
Ja vi får se hur det hela utvecklar sig men onkologen minskade dosen (cellgifter) från 100% till 85% denna gång. Jag hade mer ont i fingrarna denna vecka så ny utvärdering nästa onsdag då jag ska prata med onkologen på nytt inför nästa behandling.
 
Jag måste säga att jag har en så rar 'syster' som ser till mig under behandlingen. Elena heter hon. 🙂 Vi pratar och skrattar och hon kommer med små tips ibland. Kanske vi kan ses även när detta är över?
 
På morgonen hade jag sagt att: idag vill jag uppleva något trevligt, det är jag sannerligen värd!
 
Så på vägen till behandlingen kliver jag på en buss med en kvinnlig buss-chaffis som har blommor i sitt hår! 😍
Tänk dig att mitt i vintern mötas av en leende mörk skönhet med en lång fläta på ena sidan (precis som min mamma hade som ung, se bild) och så hade hon satt fast små (fejk-) blommor längs med flätan..vilken underbar syn!
Hawaii möter ett vinter-Stockholm..typ.
 
 
 
I stort sett alla som klev på bussen lyste upp och fortsatte in i bussen med ett leende på läpparna. 😊 Samma för mig, det var som att få en vitamininjektion när vi som mest behöver det! Tack underbara kvinna och buss-chaffis som sprider glädje på detta vis!
 
Under själva behandlingen sen så ringde min mobil men jag svarade inte på en gång. Tänkte att det kunde vara en försäljare då jag inte kände igen numret. Personen lämnade ett röstmeddelande och det visade sig vara en avlägsen släkting som hade hört mig på radioprogrammet 'släktband' där jag blir intervjuad i ett avsnitt. Kul! Vilken överraskning! 😊 Ringde upp senare samma dag och vi hade ett långt samtal. Hon visade sig vara 85 år och hade träffat min morfars fars syster född 1865!! Wow man baxnar över tidsdimensionen ibland! Hon löste därmed en gåta för mig om en bild jag hade undrat över och ingen annan hade nog kunnat besvara den frågan än just hon. Fantastiskt! 
 
Ja så nog blev det en trevlig dag! Precis som jag hade förutsatt mig. 😊
 
Då känns heller inte biverkningarna lika påtagliga om dagen i övrigt varit trevlig. 💟